Thursday 20 January 2022

Tu ești femeie și porți țesute-n tine dureri ce au rănit, însă onoarea ți-a rămas fără cusur în suflet. Tu ești femeie și nu este lege care să te poată înțelege, nu este dragoste care să nu-ți fi dat ție socoteală. Tu ești femeie și ești deochiul frumuseții, care bolește că o supui stânjenitor, ești făptura care necăjește Raiul să te ceară înapoi.

Tu ești femeie și faci din bătăile inimii versuri, iar din lacrimi o poveste, din priviri crești nebunie, din mișcări faci poezie. Tu ești femeie, singura ființă care ai înțeles timpul și ai făcut din el o mână de minciuni pe care ai aruncat-o sfidător în veșnicie. Tu ești femeie, iar în fiecare clipă înveți îngerii să zboare printre griji, să râdă de păcat și să se joace cu lumina.

Tu ești femeie și de aceea rămâi tânără, pentru că iubirea ta nu-mbătrânește niciodată, iar bucuria nu se satură de brațele tale. Tu ești femeie, tu dai gustul fericirii și dezmierzi viața la pieptul tău, tu ești femeie și nu faci parte din lumea asta, ci ești însăși lumea. Tu ești femeie și e îndeajuns minunea că ești! Tu ești femeie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *