Monday 17 January 2022

Vara nu aduce numai soare care stă peste program, bronz de tractorist și fițe cu nemiluita, ci și alte multe obiceiuri proaste, ciugulite de pe net și scoase în stradă, să se „bucure” și ochiul muritorului de rând care este, nu doar instagramul.

Să mai vorbesc despre scuipatul cojilor de semințe pe jos sau despre bluzele care lasă burta obeză la vedere, așea, la mișto? Nu cred că mai are sens, au devenit deja clișee ce în curând vor ajunge probe eliminatorii pentru obținerea cetățeniei.

Noua tendință care mă duce aproape de orbire și demență e dată de picioarele epilate până la ultimul fir ale bărbaților. Pentru numele lui Dumnezeu, Zeus și Adonis îs niște personaje mitologice și așa am vrea să rămână: niște legende care nu se maltratau ca să arate bine. Nu încercați să le mai imitați, mai ales după un an de shaworma și întinderi… după bere.

Scăpați din abator, pui de stat cu membre gelationase care se scutură sub formă de mișcări orientale, acest specimen de bărbat asortează picioarelor lucioase, ca de ceară, o pereche de ochelari Ray-Ban (bineînțeles, replică „fidelă” sau cum se spune în popor: făcătură), un maiou cu trei mărimi mai mari să se vadă pieptul lăsat și o pereche de bermude „dă firmă”, evident.

Acum, stau și mă întreb: fraților, plecați în cantonament ca sportivi de performanță sau aveți mâine vreo ședință foto pentru vreo casă de modă celebră, de trebuie să arătați ca în Pretty Woman?! Sunt tare curios, pentru că mai nou chiar și modelele au păr pe picioare, iar sportivii au treburi mai importante de făcut decât să se stea trei ore în baie, scuturând de zor lamele de ras pe melodiile lui Britney Spears.

Epilatul nu e „greșeala perfectă” pe care și-o doresc femeile adevărate. Poate mai degrabă ar trebui să renunți să mai dai banii pe lame, ceară sau benzi epilatoare și ar fi cazul să începi să te asortezi cu buchetul de flori pe care ai de gând să i-l înmânezi.

Nu te mai chinui să faci din picioarele tale patinoar de muște. Femeilor le stă gândul la viitor, nu la finețea pielii tale de „mascul feroce”. 😉

Yep, piciorușele frumoase de mai sus îmi aparțin. Nu m-am putut abține să nu le postez, mai ales că pentru acel puțin bronz m-am pârlit binișor la mare. Ia și dă scroll în sus și mai admiră-le o dată! :))

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *