Saturday 23 October 2021

Cel mai fain clip muzical pe care l-am văzut până acum

blog acatrinei catalin

Industria muzicală ne-a obișnuit cu orice, oricât, oricum, așa că nu ne mai miră că dăm peste tot felul de bazaconii și din când în când, după ce am scotocit prin toată „mocirla sonoră”, găsim bine ascuns și câte-un diamant.

Există melodii faine cu niște clipuri mediocre (și sunt drăguț când spun „mediocru”, aproape sună a compliment, să știi), apoi avem melodii oribile, dar care au avut parte de un regizor cu multă creativitate, iar în cele din urmă, avem și melodii reușite, cu clipuri extraordinare, dar care stau bine ascunse, fără pretenția să fie vreodată descoperite de vreun radio sau televiziune.

Una peste alta, iubesc vacanța, mai ales că îmi dă șansa să mă pun pe căutat chestii faine. Așa am găsit o piesă realizată de niște artiști mult prea puțin cunoscuți, Radu, Ivana și White Lynx, o piesă lansată pe contul celor de la Global Records (dap, casa de discuri care îi reprezintă și pe Inna, Carla’s Dreams sau The Motáns) încă de pe 7 martie 2017.

Melodia se numește Feel my love, are numai 136.900 de vizualizări (trist, știu) iar clipul este wow, cu siguranță cel mai tare clip văzut de mine până acum și crede-mă că sunt un fanatic al YouTube-ului. 😉

Hai, că nu sunt un nasol și n-am de gând să te pun pe tine să îl cauți, ci îți las mai jos un link, în speranța că o să-mi dai dreptate. Dragostea învinge întotdeauna, nu-i așa?! Cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *