Saturday 22 January 2022

De ce nu spunem „Te iubesc!”?

Chiar așa: de ce nu știm să povestim iubirea? De ce n-avem curajul să ne privim în ochi părinții, bunicii, ori prietenii și să le spunem cât de mult înseamnă pentru noi? Ni se oprește mereu pe vârful limbii dragostea, dar nu și aberațiile sau cearta din nimicuri. E păcat și rușinos să rupi din tine un „Te iubesc!”, dar nu-i la fel de greu s-arunci în celălalt mizeria greșelilor când calcă strâmb.

Două cuvinte care pot schimba ziua, anii sau întreaga viață unor oameni ce nu știu nici ei că au nevoie ca de aer de un jurământ ca ăsta. Două cuvinte cât o minune. Nu există iubire izvorâtă doar din fapte, iar „nu sunt genul” e o minciună luată-n brațe de prea mulți care ascund ce simt pentru că-i al naibii de „demodat” să fii romantic. Nu e prea femeiesc și nici lipsit de rost. E doar dumnezeiesc și simplu!

„Te iubesc!” ar trebui să fie prima lecție predată într-o școală, primele cuvinte spuse la cafea, ultimele vorbe rostite înainte să adormi, un testament lăsat să picure din suflet în suflet. „Te iubesc!” ar trebui să fie imnul lumii, motivul în care ar trebui să credem, rugăciunea cea mai sfântă. „Te iubesc!” ar trebui să fie pretutindeni!

Tu cui i-ai spus astăzi „Te iubesc!”?

4 comments

  1. I-am zis iubitului meu, fiind ocupat mereu nu avem timp sa ne vedem des, totusi e mereu alaturi de mine la nevoie. Nu ne spunem des “Te iubesc!” pentru ca simtim asta, cand ramanem blocati ,in liniste, uitandu.ne unul la altul …ne spunem “Te iubesc!” cu sufletul apoi cu vocea. Frumos spus Catalin !

    P.S. Iubirea este crezul meu din fiecare zi de cand eram mica…😊

  2. As fi vrut sa ii spun si eu asta ..dar nu unui baiat ,nici vreunui membru al familiei..ci unei prietene ,pe care o iubesc si o voi iubi mereu ..mi-a fost alaturi cand am avut nevoie ,m-a facut de nenumarate ori sa zambesc..dar din nu stiu ce motive nu mai vorbim..Acum stiu sigur ca o sa vada asta ..si vreau sa-i spun ..TE IUBESC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *