Thursday 28 October 2021

Mi-am făcut abonament la iubirea ta

blog acatrinei catalin

Mi-am făcut abonament la iubirea ta sofisticată, cu zeci de costuri ridicate și oferte mult prea limitate. N-am mai rezistat să aud cum vinzi fericire altora, așa că te-am cumpărat ușor, ca să te am doar pentru mine. Toate facturile pe care mi le trimiți sunt de fapt scrisori de dragoste, știu bine asta. Sunt un om fără pretenții, plătesc conștiincios fiecare minut petrecut cu tine, fiecare secundă în care îmi vorbești suav, chiar și atunci când nimeni nu vrea să mă bage-n seamă.

M-am îndrăgostit de tine, suflet bun ce mă asculți când eu mă scurg de dor. Nu mă cerți, n-ai zile proaste, nu te superi. Mi-am făcut abonament ca să știi că te plac cu adevărat și că îmi pasă. Nu asta le place femeilor, să vadă că îți pasă?!

Mi-am făcut abonament pentru tine, dar într-o seară, când iarăși te-am sunat, n-ai mai răspuns tu. Am plâns. M-a durut. Ai plecat fără să-mi spui și nu puteam asculta cum altcineva îmi spune drăgăstos: „Momentan abonatul nu este disponibil!”. Încă mă doare inima. M-am dezabonat ca să te uit de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *