Thursday 20 January 2022

Soarele nu apune niciodată în lumea reclamelor publicitare și mereu apar spoturi peste spoturi, însă unele reclame sunt așa de lipicioase, încât devin parte din tradiție.

Ce își doresc oamenii să vadă în decembrie, la televizor, când e publicitate? Camionul Coca-Cola! Am crescut cu această reclamă la propriu, deoarece prima versiune a ei a apărut undeva în 96-97, când eu aveam un an și ceva. De obicei, o reclamă rezistă pe piață, cu întreruperi, vreo 2 ani, după care nu se mai uită nici respectivul brand la ea. Iată cum Coca-Cola spulberă orice mit și aduce în fiecare an în fața spectatorilor un spot vechi de aproape 20 de ani, dar așteptat de sărbători mai ceva ca o colindă.

Nimeni nu vrea să audă în prag de Crăciun reclame la digestie sau la medicamente pentru prostată. Tot ce își dorește omul e să îi sune în urechi niscaiva clopoței, familii fericite, multe luminițe și un strop de magie. Coca-Cola le-a pus pe toate la un loc, a găsit rețeta perfectă și a trimis-o în casa oamenilor ca pe o poveste ce a ajuns mai dorită decât bradul sau Moș Crăciun. :))

Anul acesta încă nu și-a făcut apariția camionul pe micile ecrane, așa că în România, cel puțin pe internet, s-au ridicat semne de întrebare „apocaliptice” dacă în 2016 vom avea un Crăciun fără renumitul tir Coca-Cola?!

15219476_929308903871362_8624113712578225803_n

Eu mă gândesc la două posibilități: fie urmează să o lanseze iarăși pe piață, sub o altă formă, căci în timp reclama a mai suferit modificări, fie Coca-Cola pregătește un nou spot publicitar. Cine știe?! Oricum, eu zic să ne așteptăm la ce-i mai bun, căci sigur nimeni nu-și permite un eșec după succes.

Totodată, ați uitat de urșii polari Coca-Cola?! Eu nu i-am uitat și încă mi se pare genială ideea celor de la Coke de a ne face să îmbrățișăm televizorul când vedem ursuleți albi.

Zic să nu vă grăbiți să spuneți că se apropie Crăciunul până nu apare și la noi reclama Coca – Cola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *