Thursday 21 October 2021

Fetelor, iubiți băieții care pun deoparte cele mai interesante filme pentru a le vedea cu voi. Iubiți băieții care îndoaie colțul paginilor din cărți, pentru a vă citi și vouă ce le-a plăcut. Iubiți băieții care atunci când ascultă o melodie romantică se gândesc la voi.

Iubiți băieții care dintr-un biscuite își păstrează doar un sfert, iar restul vi-l oferă vouă. Iubiți băieții care vă păstrează loc oriunde obișnuiți să întârziați. Iubiți băieții care iau aminte la ce vă place și ce urâți. Iubiți băieții care vă întind sticla lor de apă și care întotdeauna, când sunteți împreună, cumpără bilete cu 2 călătorii.

Iubiți băieții care nu au răbdare, dar totuși vă așteaptă. Iubiți băieții care-și cer iertare și care vă iartă fără să-i rugați. Iubiți băieții care uneori vă ceartă, căci le pasă cu adevărat. Iubiți băieții care nu pricep importanța unei unghii rupte, dar tresar îngroziți la auzul veștii. Iubiți băieții care nu uită să zică „Noapte bună!” sau „Bună dimineața!”. Iubiți băieții care râd pentru că râdeți și plâng pentru că plângeți. Iubiți băieții care nu știu totul despre voi, dar se străduiesc.

Fetelor, iubiți băieții care vă iubesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *